Kontakt

Min önskan är att vi har en kontakt innan vi bokar en tid för en session. Jag vill gärna veta lite om dig, ditt sammanhang och dina behov. Så ser vi vad som kan passa.

Jan de Man Lapidoth

Min ambition är att stödja dig till ökat välbefinnande. De praktiker jag utövar fungerar för mina behov. Jag har fastnat för dem för att de är enkla, lätta att komma ihåg och ger en tydlig effekt på mitt välmående – omedelbart och över tid. För mig är det också viktigt att hitta fungerande integreringar i min vardag.

Jag ser mig själv som en evig student, nyfiken på att lära och utveckla. I någon mening blir man aldrig färdig med att arbeta med sitt välbefinnande. Som din personliga guide utforskar vi tillsammans det som fungerar för dina behov. Du kanske redan har vissa praktiker och vill komplettera med andra områden. Eller så är du i början av ditt utforskande och vill ha stöd att komma igång och röra dig lite framåt.

Dina behov styr. Vi börjar när vi börjar. Vi är klara när vi är klara. Kanske ses vi en gång, några gånger, eller löpande under flera år. Det visar sig. Min prissättning är dynamisk, anpassad efter dina och mina förutsättningar.

Du når mig på 0733-312222 och jan@lapidoth.se. Jag driver denna praktik parallellt med mitt konsultpraktik inom KNOWHOUSE. Du kan läsa mer om mig på min personliga hemsida

.